Fotogràf & Productor Audiovisual

El meu interès per la fotografia es remunta 15 anys enrera quan vaig descobrir per casualitat el món de l’escalada, una disciplina la fotografia esportiva que em va fer veure la bellesa que ens envolta des d’una nova perspectiva. Essent conscient de la sort que tenia de veure el món des d’una òptica privilegiada, vaig voler compartir-ho amb els meus, sentint cada cop més la necessitat de plasmar en una imatge tot el sentiment que m’oferia aquell escenari idoni. Poc a poc em vaig anar formant com a fotògraf i retocador, aprenent dia a dia totes les tècniques i recursos utilitzats per fer fotografies centrades en l’essència i el moviment.

Des de llavors, la fotografia forma part de mi. La fotografia és una manera d’expressió, un discurs estètic sense paraules. Un instant de vida que queda inmortalitzat per sempre i que més enllà de la reproducció fotogràfica, està ple d’història, provoca sentiments i emocions. És expressió en estat pur. Aquesta és la base del meu treball. Una passió que ha esdevingut la meva professió.

Estic especialitzat en fotografia esportiva, fotografia natura, fotografia producte i fotografia corporativa. Realització audiovisual videos corporatius, publicitària i retoc fotogràfic. Poso al teu servei la meva passió, dedicació, creativitat i l’experiència acumulada per oferir-te la millor posada en escena, composició, il·luminació i postproducció. Sóc al Vallés occidental, concretament a Sabadell i em puc desplaçar per tot Catalunya.