FOTOGRAFIA EMBARÀS

El embaràs serà una de les etapes més boniques i enriquidores de la teva vida i voldràs guardar un molt bon record, què millor que obsequiar-te amb una màgnifica sessió de fotos d’embaràs?

Per això aquesta sessió a de ser especial i única com tú.

Primer farem un brieffing per conèixer-te millor i poder saber els teus gustos i les teves predileccions, d’aquesta manera podrem aconseguir la fotografia perfecte per a tu. La sessió consta d’una part en estudi fotogràfic i l’altre a l’exterior.

¿QUAN ES REALITZA LA SESSIÓ ?

La Sessió Fotogràfica es realitza entre el 7è i el 8è mes, tot depenent del tamany de la panxa i del teu estat físic i emocional, en aquestes sessions d’embaràs el més important ets tu i mai es posarà en risc la teva salut.

¿COM M’HAIG DE VESTIR?

La roba per la sessió la decidirem en el brieffing, el més important és que et sentis còmode i et sentis tu mateixa, depenent del tipus de fotografia d’embaràs que realitzarem i el entorn on farem la sessió fotogràfica jugarem amb diferents tonalitats i mudes.

¿ DE QUE CONSTA LA SESSIÓ?

-Sessió en estudi fotogràfic, preferiblement la sessió fotogràfica d’embaràs a Sabadell.

-Sessió en exterior buscant un lloc íntim prèviament acordat buscant sempre un marc que s’adeqüi a les teves expectatives.

Les sessions es realitzaran en dos dies diferents per cuidar l’estrès i el cansament de l’embarassada i poder realitzar el treball amb calma, professionalitat i sense presses.

¿VOLS RESERVAR LA TEVA SESSIÓ?