SERVEIS
FOTOGRAFIA ESPORTIVA

La fotografia esportiva és una de les disciplines més exigents,donada la dificultat de la imatge en moviment.Un repte que tracta de capta la màxima epressió en un breu instant,combinat amb l’explosió de l’acció amb la prespectiva ideal.Realitzo projectes individuals o col.lectius,com reportatges fotogràfics en el món de l’escalada,dintre de totes les seves modalitats: competició,boulder,escalada esportiva,escalada clàssica..fotoperiodisme esportiu de qualsevol disciplina.

Més info
FOTOGRAFIA DE PRODUCTE

La fotografia de producte, una altre complicada especialitat. Aquesta fotografía comença amb un brífing amb el client per definir objectius, saber el que es busca en la imatge és clau per preparar la producció de la fotografía de producte,assegurant així que la imatge a capturar estarà alienat amb la marca. 

Més info
FOTOGRAFIA CORPORATIVA

Aquesta fotografia està centrada en esdeveniments, reuinions, presentacions de producte,inaguracións… una fotografía destinada a transmetre la il.lusió del moment en un reportatge visual. Disposo de l’equip per realitzar fotografía d’interior com d’exterior

PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

Servei integral per la producció de productes audiovisuals de tot tipus. Elaboro cada producció, des de la gestió de recursos fins a la presa i tractament d’imatges i so, organitzant, supervisant i executant les diferents fases de la creació del material audiovisual.

MéS info